Липовецький форум

Місце спілкування людей, які мають відношення до міста Липовець

Ви не зайшли.

#1 23-01-2008 12:08:04

VitVas
Адміністратор
Зареєстрований: 12-12-2007
Вебсайт

Чому я у проекті?

Так як в Бесідці нашого форуму було зачеплене питання, чому кожен з учасників проекту "Наш Липовець" вирішив зайнятись сайтом, дам на це питання відповідь і я.

По-перше: інтернет - це та сфера, у якій я хочу себе проявити. В моєму розумінні робота в інтернет найкраща. Тобі не потрібно вставати зранку, щоб вчасно дістатися до роботи в час-пік (хто живе в Києві знає, що таке сісти, ні, стати у маршрутку, зайти в метро, влізти у його вагон); ти не прив"язаний ніяким робочим місцем, ти можеш працювати, перебуваючи в будь-якій точці світу, де є можливість підключитися до мережі Інтернет; робота в інтернет - це поєднання, в деякій мірі, дизайну, програмування, та текстів, а це саме ті заняття, які приносять мені максимальне моральне задоволення і проганяє лінь. Тобто я займаюся цим проектом для здобуття досвіду, який обов"язково перетворю в благополуччя.

По-друге: я обожнюю підбивати людей до спільної праці (без особливих зусиль та насилля). Я отримую максимальне задоволення від роботи у дружньону і ідейному колективі, який об"єднує одна справа. Саме в такому колективі є підгрунтя правильного складу для ефективного обміну досвідом, саме в такій атмосфері людина здатна в найкоротші терміни сприймати нову інформацію. Цей проект особливо цікавий для мене тим, що зі всіма учасниками проекту доводиться спілкуватися дистанційно, що, в деякій мірі ускладнює задачі, але тим самим породжує у мене азарт до їх вирішення.

По-третє: і першочергове. Я народився і провів свою юність у смт. Липовець. В мене збереглись приємні спогади про людей цього міста, про прогулянки з плеєром, в якому грали то альбом "На плантациях любви" Алєксандра Розенбаума, то Fat Boys Slim. Про сцену будинку культури, на якій виступали не одноразово. Про п"янки в компанії добрих, цікавих та неординарних людей. Про репетиції в гурті. Про танці на дискотеці... Перелік можу продовжувати безкінечно, але, щоб ви не заснули, припиню.

Ось так wink

Відредаговано (01-01-1970 03:00:00)

Не намагайся здаватися успішним, просто будь ним
Доска визуализации, Визуализация желаний
Заказать сайт-визитку

Поза форумом

#2 29-01-2008 22:21:56

Mika
Новачок
Зареєстрований: 19-01-2008

Re: Чому я у проекті?

Тому що я хочу обговорювати різні теми на форумі ділитися інформацією.

Поза форумом

#3 23-02-2008 01:17:15

w(A)lf~h(A)und[)
Учасник
Зареєстрований: 23-02-2008

Я в проекті, тому що Липовець зневажають у всіх великих містах, а мені, як і більшості липовчан це не подобається. Ми повинні відстояти добре ім'я нашого міста

Поза форумом

#4 18-08-2008 09:48:22

FOXPRO
Новачок
Зареєстрований: 17-08-2008

Дуже цікаво, оскільки є можливість почути і поспілкуватись про те, що цікавить наших молодих Липовчан, в тому числі які навчаються і проживають за межами Липовця, і мають свіжий погляд на напрямки розвитку нашого міста. Крім того маю хочеться розяснити дуже багато питань щодо роботи депутатів міської ради та її роботу, взаємовідносин між різними органами та самі проблемні питання, які стоять в даний час перед містом, оскільки правдивої інформації про це ви не знайдете в жодних інформаційних джерелах. Тому вважаю, що даний сайт просто необхідний для нашого міста та його покращення

Поза форумом

Нижній колонтитул