Місце спілкування людей, які мають відношення до міста Липовець
Ви не зайшли.
Цікаво було б почути про масштаби ремонтних робіт на центральному стадіоні в Липовці, тобто що і як планується ремонтувати? Також коли плануються завершити ремонтні роботи? І, накінець, що після ремонту, доступ на стадіон залишиться вільним, чи може буде обмежений?
Відредаговано (01-01-1970 03:00:00)
Поза форумом
Якщо ти небув останнім часом в Липовці то можу тобі повідомити, що масштаби значні - стадіон ремонтується по - серйозному, зокрема огороджуєть, встановлюються ворота, незнаю як по коштах на нові місця для сидіння, проте це і так вже великий крок вперед, порівнюючи з тим, що було. Роботи оплачуються з бюджетів міськ та райрад. Відповідно готується новий майданчик для мініфутболу з штучним рокриттям, яке купив Руслан Демчак, а роботи його по впорядкуванню і встановлювальні роботи проплатила міська рада. Все це будівництво планують закінчити до 24 серпня. Думаю доступ до стдіону буде обмежений, і це правильно, а то його днями і вечорами використовують далеко не за призначенням. Якщо є питання - запитуй відповім
Поза форумом
Прошу відмітити, що в коментарях всі практично відвідувачі, не стільки ставили питання про ремонт стадіону скільки про розкрадання. Шановні, Вам мабуть невідомо, що в наш час не крадуть, а "дають відкат", це по-перше, а по друге в випадку ремонту стадіону - дуже суворий контроль з боку людей,які давали на це кошти. Хоч і те, що Ви вказували теж відкидати не можна. Однак, це не головне, головне те,що СТАДІОН РЕМОНТУЮТЬ І ВІН СТАЄ СТАДІОНОМ В ПОВНОМУ РОЗУМІННІ ЦЬОГО СЛОВА.
Поза форумом
Так у нашого стадіону з"явився спонсор?
Невже запрацювали маркетологи, які зроблять стадіон прибутковим (не збитковим)?
Поза форумом
Спонсор зявився покищи тільки у майданчика з мініфутболу, а стадіон ремонтується з місцевого бюджету, хоч нехочу раніше часу відкривати всю інформацію (боюсь накаркати) можливі і подальші позитивні зміни на території стадіону і біля нього. А щодо маркетологів, то скажу одне, те що перебуває в власності держави дуже рідко буває прибутковим, оскільки державний обєкт, що приносить прибуткивикликає велику кількість запитань і перевірок відповідних органів, а держслужбовців це лишні проблеми, оскільки ініціатива, в системі держслужби,- наказуєма і це факт.
Крім того стадіон нікле не був у нас ні прибутковим ні збитковим бо він не являється субєктом підприємницької діяльності, а є лише обєктом культмасового призначення на який віділяються кошти на ремонт.
Поза форумом
FOXPRO написав:
те що перебуває в власності держави дуже рідко буває прибутковим, оскільки державний обєкт, що приносить прибуткивикликає велику кількість запитань і перевірок відповідних органів, а держслужбовців це лишні проблеми, оскільки ініціатива, в системі держслужби,- наказуєма і це факт.
Але ж часто практикується збитковість де-юре. А де-факто все навпаки
(не перший день на світі живемо)
В будь-якому випадку я вважаю, що ремонт стадіону - позитивне зрушення.
Удачі
Поза форумом
І збитковість де-юре і прибутковість де-факто завжди викликає запитання(не буду зайвого говорити і наведу один приклад - Липовецький кінотеатр) і появу людей, які також із даних запитань не проти що небудь мати (в матеріальному еквіваленті).Однак, видно Ви незрозуміли моєї думки, оскільки в нашому "Липовецькому " випадку Стадіон навряд чи стане приносити прибутки, повірте моїй прктиці, щос клалась за час роботи в держслужбі. В нас трохи інші процеси і масштаби чим в Києві. В остальному повністю з вами солідарний РЕМОНТ СТАДІОНУ - ЦЕ НАВІТЬ ДУЖЕ ПОЗИТИВНЕ ЗРУШЕННЯ. І я радий, що я беру участь, звісно ж в межах своєї компетенції, у вказаному проекті та інших проектах, що ще будуть реалізовані.
Поза форумом
Мені цікаво одне: відкинувши реалії і звернувшись до теорії чи можна (потенційно) липовецький стадіон зробити прибутковим?
Якщо можна, то в яких цілях його варто використовувати і як часто.
Згадую часи радянського союзу, та ранні пост-радянські часи: футбол завжди викликав ажіотаж у великої кількості аудиторії, матчі завжди коментувалися (принаймі Сорокін оголошував склади команд, заміни, та хто забив гол), продавалися лотерейні квитки (пам"ятаю день, коли тренер з боротьби виграв автомобіль ЗАЗ).
Вважаю, що таке слід практикувати.
І взагалі, більше приділяти уваги молоді: зайняти її по-максимуму, щоб на дурниці не вистачало часу та енергії.
Адже наше майбутнє в значній мірі залежить від молоді.
Успіхів
Поза форумом
Вважаю, що можна, але для цього потрібно постійно організовувати, якісь заходи, що б притягували велику кількість людей (концерти, навіть наших молодіжних груп, якийсь фестиваль, якісь принципові футбольні матчі,наприклад Липовець-Камерун, мені дуже сподобалось). Тобто потрібно видовище, за які б люди були готові заплатити гроші, однак все це залежить від відповідних служб району, яким і так вистачає бігананини і бумажні. Захід на 1 годину, а щоб його підготовити необхідно кошториси, рахунки платіжки і т.д. на неділю.
Поза форумом